„Историческо изкуство у дома“ е едногодишна абонаментна услуга, която дава възможност на всеки един жител на България в период от 1 година да получи общо 12 исторически картини. Всеки, който се възползва от услугата, ще получава всеки месец нова картина, която ще може да окачи на избрано от него място, като след изтичането на всеки месец картината му ще бъде подновена с нова. Към всяка картина са включени вдъхновяваща книжка с история за смелия път на едни от най-великите българи, вдъхновяващ разказ, авторски стихотворения, възхваляващи величието на българите, и образователна игра с въпроси за родители и деца. Пакетите, сред които всеки може да избира са общо 3: „Безстрашие“, „Мъдрост“ и „Героизъм“, тъй като това са думите, олицетворяващи най-добре завета на предците ни. Картините, включени в трите пакета са същите, които през 2019 година успяха да обиколят част от България по време на Национално турне „Историческо величие“.

Всеки един абонаментен пакет е на стойност 600 лева при предплащане за цялата година или 350 лева при предплащане за 6 месеца, като в тази цена са включени наем на картина, разходите за доставка и връщане на всяка картина и всички 12 книжки, които остават като подарък за абониралите се. Част от картините са дело на тримата големи майстори на историческата живопис: Мирослав Йотов, Румен Димитров и Васил Горанов.

Чрез този проект получаваме възможност да се докоснем до могъществото на предците ни, до историята и героизма им. Изкуство, чрез което добавяме величието в нашето ежедневие и това на децата ни, което да ги научи на ценните уроци от миналото и помогне в изграждането им като стойностни личности.

Всеки желаещ да се включи в тази иновативна услуга, може да заяви своя пакет след 24 май. Изборът на тази дата за старт на новия проект не е случайна, защото тя символизира българската просвета и култура, които са едни от причините за величието на българския народ. Като първоначално българите имат възможно да се насладят на вече готовия пакет „Безстрашие“, а след това ще бъдат представени и останалите два.

Повече информация относно „Историческо изкуство у дома“ и за заявка на пакет:

телефон за връзка: +359 877 49 66 79
e-mail: g.georgiev@historicalart.bg
Facebook страница: Historical Art Bulgaria

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Повече информация можа да намерите тук.