ИЗЛОЖБА "ИСТОРИЧЕСКО ВЕЛИЧИЕ"

Преживей могъществото на своите предци – посети изложба на „Историческо величие" и стани героят на своята собствена легенда!

Историята не е просто минало, тя е жива и е неизчерпаем източник на вдъхновение. Смелостта, силата и героизмът проявени някога оставят вечно послание на всички нас – че ние сме героите на нашето време и от нас зависи какъв личен пример ще дадем и какво ще оставим след себе си.

Затова създадохме изложбата „Историческо величие“. За да си припомним кои сме, каква е историята ни и на какъв род сме наследници.

Идеята на съпътстващата програма към изложбата е да популяризира прабългарската и тракийската история сред повече хора чрез иновативен тип изложба, в която са включени не само интересни експонати, но и редица атракциони, интерактивни занимания и лекции, които ще ни
пренесат в далечни времена и ще ни доближат все повече до великолепието на българското минало. Една от задачите на тази изложба е да вкара в ежедневието на хората този нотка на величие, която да напомня за миналите уроци и да помага за изграждането на едно по-героично бъдеще!

За всеки човек е важно да има смисъл в живота си. “Историческо изкуство” е бизнес идея, в основата на която стои метод за решение в тази посока, както за българския клиент, така и за международния такъв. Дългосрочната цел на бизнеса е насочена към популяризиране на героичния начин на живот. Човек да се образова в посока колко е постижимо, важно и интересно да бъде герой на своето време. Чрез вдъхновение за героичен начин на живот, посредством положителни исторически персонажи, събития и легенди, “Историческо изкуство” се стреми да напомни, че “човек, и добре да живее, умира и друг се ражда”. И в този смисъл, да вдъхнови всеки един човек да даде най-доброто от себе си в оставащите му мигове на този свят, за доброто на всички.


Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“. Повече информация можа да намерите тук.